Lekker gevoetbald!

Het schoolvoetbaltoernooi van Nieuwegein is weer achter de rug. Onze jongens en meiden hebben zich goed geweerd.

Zo hebben de meisjes van groep 6 een fantastische 2e plaats behaald. In de finale werd pas verloren na het nemen van strafschoppen. Super! De groep 6 jongens hebben een keurige 3e en 4e plaats behaald. en de meisjes van groep 8 hebben enorm hun best gedaan en zijn als 5e geëindigd. Goed gedaan! De jongens van groep 8 hadden heel zware tegenstanders. Zij werden dan ook laatste in hun poule, maar wat hebben ze gestreden!

Wij zijn trots op onze leerlingen! Zij hebben zich sportief gedragen en komen wat ons betreft zeker is aanmerking voor de Fairplay prijs. Nu maar afwachten of de organisatie dezelfde mening is toegedaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *