Vernieuwing schoolplein

Als het weer het toelaat wordt er in februari begonnen met de herbestrating en herinrichting van het schoolplein, te beginnen met het kleuterplein. Het plan dat wij voor het plein hebben, wordt voorgelegd aan de medezeggenschapsraad. Als er instemming is, zullen wij dit gaan realiseren.
Ons plan:
Op het kleuterplein wisselen de zandbak en het speeltoestel van plek. Daarnaast wordt er een rondweg aangelegd voor de fietsen en de karren en komt er een vak waar de kinderen in kunnen spelen. Op het grote plein blijft het speeltoestel staan; wel wordt er nieuw kunstgras onder gelegd. Er komt een voetbalveldje met vaste kleine doelen, een tafeltennistafel, een groot gekleurd vak en nog een ander klein toestel. Als alles is ingericht gaan we kijken waar we nog obstakels kunnen plaatsen waar kinderen zich achter kunnen verstoppen. Zo hebben we straks een nog aantrekkelijker buitenruimte bij onze school.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *